Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@17:21:23 GMT

تغییر برنامه‌های شبکه استانی سهند

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۱۹۰۶

تغییر برنامه‌های شبکه استانی سهند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، به نقل از روابط عمومی شبکه سهند همزمان با شیوع بیماری کرونا در جهان و سرایت آن در ایران، صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی برنامه‌ها و جدول پخش شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی خود را تغییر داد تا با دعوت از مسئولان ذیربط، پزشکان و کارشناسان به رسالت خود در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای پیشگیری از این بیماری عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های استانی صدا و سیما همزمان با شبکه‌های سراسری و استانی به منظور افزایش آگاهی از ابعاد این بیماری، ارائه راهکار‌های پیشگیری و ایجاد آرامش  بخشی و اطلاع ‎رسانی اقدامات متنوعی را تدوین و در حال اجرای آن هستند.

این مرکز فعالیت خود را در تولید و پخش برنامه‌ها در سه حوزه اطلاع‎ رسانی، ارائه راه‌های پیشگیری و آرامش‎ بخشی تدوین و برنامه ریزی کرده است.

برقراری ارتباط‌های مستقیم و تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاونان این دانشگاه و دعوت از آنان برای حضور در برنامه‌های مختلف، اطلاع‌رسانی مستمر از وضعیت بیماری در کلانشهر تبریز و شهرستان‌ها، پخش زیرنویس‎های خبری، تهیه گزارش از مسئولان در خصوص وضعیت مبتلایان و درمان شدگان از جمله اقداماتی است که در حوزه اطلاع‎رسانی نسبت به آن برنامه ریزی و اقدام می‌شود.

دعوت از پزشکان فوق‎تخصص در برنامه‌ها، آموزش مسائل بهداشتی به همه سنین بخصوص کودکان، ساخت اینفوگرافی درباره کرونا و پخش در برنامه‌های مختلف به تناسب موضوع، پخش آیتم‎های آموزشی و رعایت بهداشت عمومی و نحوه جلوگیری از کرونا نیز از جمله اقدامات این مرکز در رادیو و تلویزیون در حوزه ارائه راه‌های پیشگیری خواهد بود.

پرداخت در قالب پلاتو و اطلاع‎رسانی، بیان اقدامات امیدآفرین و آگاهی‎بخش نیز مواردی است که در بخش آرامش‎بخشی در دستور کار برنامه ریزان و برنامه سازان قرار گرفته است.

پخش برنامه‌هایی در زمینه روشنگری در خصوص شایعات، راه‌های غلبه بر استرس، آیتم مهارتی و آموزشی نیز از دیگر نکاتی است که در جدول پخش صدا و سیما گنجانده شده است.

همزمان با شیوع این بیماری در استان آذربایجان شرقی و اعلام تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در استان، شبکه سهند، تغییراتی در جدول پخش خود ایجاد کرد که شامل تقویت بخش‎های فیلم‎های سینمایی، آیتم‎های طنز و برنامه‌های کودک و ایجاد فضای سرگرم کننده در برنامه‌های روزانه صبحگاهی، عصرگاهی و شبانگاهی است.

در این مرکز همچنین با تشکیل ستاد‌ها و گروه‌های مختلف خبری، بلافاصله اخبار در خصوص این بیماری در جهان، کشور و استان در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد. در این ستاد بخش‎های مختلف خبری ضمن ارتباط زنده تلفنی و تصویری با مسئولان، و بسته‌های خبری مخاطبان را در جریان ماوقع موضوع قرار می‌دهند.

شبکه استانی صدا به صورت ویژه در تمام برنامه‌های روتین از جمله سحرلر، خانواده، آخشاملار و جوان به صورت مستقیم و غیر مستقیم به موضوع بیماری‌های واگیردار و نحوه برخورد با آن‌ها پرداخت می‌کند.

حوزه سیما نیز علاوه بر پرداخت در برنامه‌های روتین، در ویژه برنامه‌ای با عنوان یاشایش  به صورت ویژه به بیماری کرونا پرداخت می‌کند. در این برنامه ۴۵ دقیقه‌ای که روز‌های فرد هر هفته پخش خواهد شد به بحث بهداشت فردی و اجتماعی، بیماری‌های واگیر و بیماری کرونا از زبان کارشناسان و پزشکان فوق تخصص این حوزه بحث و بررسی می‌شود. دراین ویژه برنامه ترکیبی استودیویی دکتر سید جمال حسینی اقدم مجری کارشناس، مرتضی مقدس تهیه کننده و محمد ندیمی کارگردان برنامه هستند.

تولید و توزیع عکس نوشت و پوستر، کلیپ، اینفوگرافیک، موشن گرافیک، فتو و ویدئوکلیپ، انیمیشن، پادکست، ویدئو، ویدئوکامنت، ویدئوگرافی برای جریان‌سازی و ایفای نقش مکملی نیز از برنامه‌های پیش بینی شده در فضای مجازی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی می‌باشد.

افزایش اطلاعات پزشکی مردم و تلاش برای کاهش ترس از بیماری کرونا، بیان توصیه‌هایی در خصوص پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، ارائه و تقویت آموزش‌های خود مراقبتی در مقابله با ویروس کرونا، بالا بردن میزان اطلاعات پزشکی، کاهش ترس از این نوع بیماری، دعوت از پزشکان متخصص تغذیه و رشد و بیان نقش تغذیه و سبک زندگی درتقویت سیستم دفاعی بدن بویژه درمقابل کرونا و ارائه توصیه‌های بهداشتی درباره پیشگیری و ایمن ماندن مردم از بیماری کرونا، بالابردن سواد رسانه‌ای برای کسب اطلاعات و اخبار درست و واقعی و اطلاعات پزشکی از دیگر تمهیداتی است که در محتوای برنامه‌های رادیویی، تلویزیونی و خبری گنجانده خواهد شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا بیماری کرونا برنامه ها اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است